eur:
390.08
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Autós üldözés Pest megyében rendőrökkel, villanyoszloppal

Igazoltatni akarták a rendőrök, de nem állt meg. Később villanyoszlopnak ütközött a 35 éves isaszegi férfi.

A Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei november 26-án az esti órákban az isaszegi vasútállomás előtt hajtottak végre ellenőrzést, amelynek során 21 óra körül – a szolgálati járműből kiszállva - rendőri intézkedés alá akartak vonni egy személyautót.

A 35 éves sofőr a rendőrök jelzésének ellenére nem állt meg. A járőrök beszálltak a szolgálati autóba és követni kezdték a személygépkocsit, majd néhány perccel később a Petőfi Sándor utcában érték utol. A jármű ekkorra egy villanyoszlopnak ütközött, majd egy kerítésnek csapódott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A személyautót vezető K. Zsolt 35 éves isaszegi lakos esetében azonban felmerült, hogy a járművet ittasan vezette, ezért mintavétel céljából az orvosi ügyeletre állították elő. Ellene eljárás indult a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, amelynek keretében a nyomozó hatóság szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×