eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

18 embert nyomott agyon egy eldőlt toronydaru Kínában

Agyoncsapott egy toronydaru 18 embert Dél-Kínában. A monstrum viharos szél miatt dőlt el - jelentette a helyi média csütörtökön.

A 80 tonnás szerkezet egy kétszintes, konténerekből összeállított ideiglenes építményre zuhant a szerdai viharban. A baleset idején 139-en tartózkodtak az átmeneti szálláson. A 18 halotton kívül a balesetnek 18 sérültje is van, közülük négynek súlyos az állapota, bár stabil.

Az eset Kuangtung tartomány Tungkuan városában történt. A Hszinhua kínai hírügynökséggel közölték, hogy az építési területen történt baleset körülményeinek tisztázása és a felelősök kilétének megállapítása folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×