eur:
388.61
usd:
360.99
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Milyen időnk lesz vasárnap?

A hét utolsó napján délutánra már felszakadozik a felhőzet és eső sem várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint éjszaka ismét nagy területen képződik köd, elsősorban az Észak-Dunántúlon és az Alföld legnagyobb részén. Másutt közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég.

Vasárnap az Alföld keleti és a Duna-Tisza-köze északi része maradhat legtovább párás, ködös, de a délutáni órákra szinte mindenütt javulnak a látási viszonyok.

Nyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, a délutáni órákra a keleti, délkeleti területeket kivéve gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék ekkor már sehol sem valószínű. A déli szél szombaton a magasabban fekvő helyeken megélénkül. Vasárnap a Dunántúlon az északnyugatira forduló szelet kísérhetik élénk lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul, a ködös területeken lesz a hidegebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap a tartósabban ködös tájakon 6, 10, másutt általában 14 és 17 között valószínű, de az Alpokalja térségében 18 foknál is melegebb lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×