eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Tuti tipp a sikeres rabszöktetésre

"Kifaxolta" férjét a börtönből egy feleség Spanyolországban - már másodszor.

A nő hamis faxüzenetet küldött felsőbb hatóság nevében, mely megparancsolta, hogy az 57 éves Jose Carlos Sernát engedjék szabadon. A rendőrök ugyan megpróbálták ellenőrizni a fax hitelességét, ám hívásaik válasz nélkül maradtak, viszont kaptak közben egy telefonhívást is, mely szintén az őrizetbe vett férfi elengedésére utasította őket. A telefonáló törvényszéki tisztségviselőnek mondta magát.

Mindezek után a rendőrök engedelmeskedtek - a feleségnek.

Az első faxos szabadítás még tavaly októberben történt a valdemorói börtönből. Decemberben ismét elfogták a férfit, felesége megint faxolt. Akkor Argande del Rey bíróságáról szöktette meg férjét.

A férfi most újra rács mögött van, pár napja otthonában fogták el. Egy belül üregesre átalakított kanapéban rejtőzött.

Felesége még nem faxolt, vagy ha igen, eredménytelenül tette - eddig. Arra, hogy őt is lecsukják-e, nem tért ki a The Daily Telegraph című brit lap.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×