eur:
398.31
usd:
372.81
bux:
69513.45
2024. június 14. péntek Vazul

Vonat gázolt halálra egy férfit Budapesten

Elgázolt a vonat egy férfit Budapesten, Rákosszentmihály és Angyalföld között szombaton - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc ismertetése szerint a férfi nem sokkal fél 1 után egy tehervonat elé lépett. A másik vágány járható, így a helyszínelés nem okoz gondot a vonatközlekedésben.

Az MTI úgy tudja, hogy a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Címlapról ajánljuk
Eb-nyitány: a legutóbbi három tornán bukással kezdtek a németek

Eb-nyitány: a legutóbbi három tornán bukással kezdtek a németek

Németország az utóbbi nagy tornákon nem rajtolt jól. Ez a legkevesebb, amit elmondhatunk a 2016 óta eltelt időszakról. A 2018-as és a 2022-es világbajnokságon, ahogyan a 2020-ról 2021-re halasztott Eb-n is vereséggel rajtolt. De híveik nem ezt emlegetik, hanem hogy 2006-ban, a világbajnokságon, egyébként Münchenben, 4-2-es győzelemmel nyitottak, mégpedig Costa Rica ellen.

Véget ért az érvénytelen szavazatok újraszámolása Budapesten – eldől, ki lesz a főpolgármester

Négy és fél óra alatt végeztek a Nemzeti Választási Iroda munkatársai a főpolgármester-választás 24 592 érvénytelen szavazólapjának ellenőrzésével. Hivatalos eredmény csak a Nemzeti Választási Bizottság 17 órakor kezdődő ülése után lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
Főpolgármester-választás: erre figyel a fél ország, mutatjuk a grafikonokat

Főpolgármester-választás: erre figyel a fél ország, mutatjuk a grafikonokat

Fél Budapest és a fél ország a főpolgármester-választási újraszámlálás eredményére vár. Megnéztük, mit mutatnak a Google számai a főpolgármester-választáshoz kapcsolódó keresési kifejezések, így a budapesti választáson egymással küzdő Karácsony Gergely és Vitézy Dávid esetében, valamint azt, látható-e kiemelkedő internetes keresési érdeklődés a főpolgármester-választási újraszámlálás iránt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×