eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Halálra rázta csecsemőjét egy anya

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik azt a floridai nőt, aki azért rázta halálra három hónapos gyermekét, mert zavarta, hogy a kicsi sír, miközben ő az interneten játszik.

A tragédia még januárban történt, mikor a 22 éves szülő a Facebook közösségi portál FarmVille nevű kertépítő játékával játszott - adta hírül a The Florida Times-Union című helyi lap.

Alexandra V. Tobias vallomásában elmondta, hogy felidegesítette a sírás, ezért megrázta, majd a kanapéra fektette a kicsit. Később azonban a család kutyája lelökte a babát a kanapéról, aki ismét sírni kezdett.

Tobias ekkor már addig rázta gyermekét, amíg leállt a csecsemő légzése. A nő a nyomozóknak elmondta, "lehetséges", hogy a baba a rázás közben beverte a fejét a számítógépbe.

A floridai törvények szerint Tobias 25-50 év börtönre számíthat, de nem kizárt, hogy ezért a tettéért életfogytiglanra ítélik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×