eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Éhségsztrájkba hajszolta Lady Gagát a True Blood sztárja? - videóval

Önkínzó fogyókúrába kezdett az extravagáns énekesnő. Lady Gagát állítólag szabályosan kiborította, hogy Alexander Skarsgard gúnyolódott a testsúlyán, amikor együtt forgatták a Paparazzi klipjét.

A klipet tavaly áprilisban forgatták, Lady Gaga partnere a True Blood sztárja, az Ericet játszó Alexander Skarsgard volt. S bár a sármos színész nyíltan nem tett megjegyzést az énekesnő súlyára, állítólag a bajsza alatt tett megalázó megjegyzéseket, és a szerelmi jelenetben sem tűnt túl lelkesnek.


Ráadásul a forgatás közben bennfentesek szerint egyértelműen le lehetett olvasni a színész arcáról, hogy nem tartja igazán vonzónak az énekesnőt. Ami nem is nagy csoda, hiszen sejteni róla, hogy a kimondottan vékony hölgyeket kedveli, többször randevúzott például a csont sovány Kate Bosworth-szel.

A stáb pedig kínosan vigyázott arra, hogy a klip forgatásakor csak az énekesnő legjobb formáját mutassák, és "finomítsanak" kissé vaskos combján és hátsóján - árulták el bennfentesek.

Skarsgard kellemetlen viselkedése viszont annyira megviselte, hogy szinte nem is eszik, és már fogyott kilenc kilót. Közben pedig arról panaszkodik, hogy folyamatosan éhes.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×