INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Dennis Hopper már csak a válásért él

Infostart / InfoRádió
A halálos beteg Dennis Hopper már csak abban bízik, hogy megéri, amíg kimondják a válását. A színész azért szeretne szabadulni feleségétől, hogy ne kelljen nekiadnia vagyona negyedét.

A múlt héten adta be a válókeresetet felesége ellen Dennis Hopper, mert szeretné megakadályozni, hogy az asszony megkapja a végrendeletében szereplő összeget. A prosztatarákos színész ismerősei szerint már csak azért él, hogy végre megszabaduljon Victoria Duffytól.

"Dennis azt mondta nekem, >>Olyan keményen dolgoztak, hogy mindent megadjak Victoriának, amit csak akart, de ettől csak megnőtt az étvágya, nagyobb és nagyobb luxust követelt<<" - mondta a 73 éves színész egyik bizalmasa a New York Postnak.

Dennis Hopper, akinek betegsége gyógyíthatatlan, egy Los Angeles-i klinikán fekszik, felesége azonban valószínűleg akkor sem látogathatná meg, ha akarná. "Minden jót kívánok Victoriának, de ezeket a nehéz napokat a gyerekeim és a közeli barátaim körében szeretném tölteni" - állt a színész keddi közleményében.

Míg a sztár ügyvédi stábja azon ügyködik, hogy felgyorsítsa az eljárást, a feleség jogi képviselői igyekeznek Hoppert támadni: azt állítják, hogy a neki beadott erős gyógyszerektől a színész nem képes világos döntéseket hozni.

A híresség és a 41 éves Victoria Duffy 14 évvel ezelőtt házasodtak össze, kapcsolatukból egy kislány született, a most 6 esztendős Galen. Dennis Hoppernek az első házasságából három gyereke van, és a hírek szerint a kórházban ők, valamint volt felesége is mellette virraszt.

A címlapról ajánljuk