eur:
392.25
usd:
366.77
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Megtalálta álmai férfiját a napi 300 orgazmust átélő nő

Ritka betegségben szenved Michelle Thompson, ami miatt naponta 300 orgazmust él át. Több férj és még több barát elfogyasztása után most végre rátalált álmai férfijára, aki bírja vele a tempót.

Michelle betegségének neve Állandó Szexuális Izgalom Szindróma (Persistent Sexual Arousal Syndrome - PSAS), amely igen ritka, mindössze néhány ezer nőt érint a világon.

A PSAS, amelyet 2001 óta ismernek el betegségnek, a nemi szervek spontán keletkező és ismétlődő izgalmi állapota, amely történhet orgazmussal vagy anélkül, és nem okvetlenül kötődik szexuális izgatáshoz vagy fantáziáláshoz.

Michelle-nek a betegség miatt naponta 300 orgazmusa van, így nem csoda, hogy azt hitte: soha nem találja meg azt a férfit, aki bírja vele a tempót. Tévedett: immár hat hónapja jár a szomszédjával, aki képes akár tízszer is kielégíteni őt naponta.

Michelle első barátja alig pár hónapig bírta, majd szakított a lánnyal, mondván, hogy képtelen kielégíteni az igényeit. Erre a sorsra jutott a többi kapcsolata is - az egyik barátja egyenesen azt vágta az arcába a szakításkor, hogy ő férfi, nem pedig gép.

A 32 éves Andrew Carr viszont legalább annyira kívánja a szextet, mint Michelle, így nagyon jól megértik egymást. Május óta együtt vannak, és bár egyelőre tökéletes a kapcsolatuk, Michelle már most aggódik, hogy a párja is belefárad egyszer majd az örökös szeretkezésbe, ahogy a többiek.

"Andrew azonban csak nevet, ha megosztom vele az aggodalmaimat. Azt mondja, ne féljek; előbb halok én bele a kimerültségbe, mint hogy neki elege legyen" - nyilatkozta a nő elégedetten.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×