eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Újra képernyőre kerülnek Charlie angyalai

Új részekkel jelentkezik a klasszikus sorozat, a Charlie angyalai. Egyelőre még nem tudni, kik játsszák az eredeti karaktereket.

A hetvenes évek egyik legsikeresebb tévésorozata volt a három női magánnyomozó kalandjairól szóló Charlie angyalai, amelyből 2000-ben egész estés film is készült Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz főszereplésével.

Az eredeti sorozat legnagyobb sztárja az a Farrah Fawcett volt, akinek hajviseletét nők ezrei követték világszerte. A színésznőnél 2006-ban diagnosztizáltak végbélrákot. A betegséggel való küzdelmét egy kétórás, Emmy-díjra is jelölt dokumentumfilmben örökítették meg. Fawcett idén júniusban hunyt el.

A gyártó egyelőre még nem döntötte el, kik lépnek Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith helyére, de az már biztos, hogy az eredeti sorozat egyik producere, Leonard Goldberg részt vesz a munkálatokban. A sorozat írója pedig az a Josh Friedman lesz, aki nemrég bábáskodott a Terminátor-filmek televíziós adaptálásánál.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×