eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Michael Jackson szerint Hitler zseniális showman volt

Zseninek nevezte Adolf Hitlert egy beszélgetésében Michael Jackson. Az 50 évesen, júniusban elhunyt énekes úgy vélte: ha találkozhatott volna a náci vezérrel, meg tudta volna változtatni a gondolkodását.

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra azokból az 1999 és 2001 között lezajlott beszélgetésekből, amelyeket Michael Jacksonnal rögzített barátja, Shmuley Boteach rabbi. A The Sun című brit bulvárlap ezúttal azt közölte: az énekes szerint Adolf Hitler, a náci birodalom vezetője zseni volt.

"Hitler zseniális szónok volt; ahhoz, hogy annyi embert megváltoztasson és gyűlöletet szítson bennük, valódi showmannek kellett lennie, és az is volt" - mondta a popkirály a rabbinak.

"Azt hiszed, ha eltölthettél volna egy órát Hitlerrel, meg tudtad volna érinteni?" - kérdezte erre Shmuley Boteach az énekestől, amire az úgy válaszolt: "Abszolúte. Tudom, hogy képes lettem volna rá."

Jackson erősködött, hogy senki sem lehet a velejéig gonosz. "Az ilyen embereknek segíteni kell, kezelni őket, megmutatni nekik, hogy valahol valami elromlott az életükben" - magyarázta.

Shmuley Boteach több mint 30 órányi beszélgetést rögzített az énekessel, amiből könyvet is ír.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×