eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Felborította a Szuzukit a kamion - képekkel

Az utána eredő autósok állították meg az azt autóvezetőt, aki valószínűleg a Szolnok közelében történt baleset okozója volt. A balesetben senki nem sérült meg, de egy autó az árokban, egy pedig a feje tetején kötött ki.

Közlekedés balesethez riasztották a szolnoki mentőket és a tűzoltókat pénteken délután. A 4-es számú főútvonalon, a 93-as kilométernél két személygépkocsi és egy nyerges vontató ütközött össze.

Az ütközés következtében a Szolnok irányába haladó Skoda típusú személygépkocsi jobb első futóműve kiszakadt, és az út melletti árokba csapódott. A járműből az akkumulátor 40 métert repült.

A balesetben résztvevő második személygépkocsi - egy Suzuki Ignis - a tetejére borult, míg a Budapest felé haladó nyerges vontatónak a bal eleje sérült meg.

A mentők a helyszínen három sérültet láttak el. Állapotukról nincs információ.

A baleset bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a balesetet egy Budapest irányába közlekedő, előzést végző negyedik személygépkocsi okozta, melyet az utána eredő autósok állítottak meg.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×