eur:
400.41
usd:
366.22
bux:
73833.8
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Hitlernek 39 rokona él

Egy belga történész és egy újságíró felkutatta a német diktátor még élő rokonait, és legnagyobb meglepetésükre a már ismerteken kívül 36 személyt találtak.

Cigarettacsikkek alapos elemzése Alsó-Ausztriában, használt papírszalvéta egy New York-i gyorsétteremben, és Franciaországból több mint 30 évvel ezelőtt küldött levelek - többek között ezen nyomok segítségével sikerült Marc Vermeerennek és Jean Paul Muldersnek felkutatnia Adolf Hitler még élő rokonait.

A két belga férfi (akik közül az egyik történész, a másik pedig újságíró) azt állítja, hogy sikerült felkutatniuk három, New York-ban élő testvért, akik Adolf Hitler apjának leszármazottai. A kutatópáros szerint a három férfi a Führer apjának, Aloisnak az ükunokája, és tudatosan nem nemzettek gyereket, így akadályozva meg, hogy Hitlernek további leszármazottja legyen.

A két férfi elárulta azt is, hogy a testvéreken kívül további 36, Ausztriában élő Hitler-leszármazottat fedeztek fel. Érdekesség, hogy mindegyikük az alpesi ország Waldviertel régiójában él, nem messze onnan, ahol a náci diktátor született.

Õk más neveket vettek fel, mint például Hietler, Hiedler vagy Hütler - hangsúlyozta Jean Paul Mulders.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×