INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Hitlernek 39 rokona él

Infostart / InfoRádió
Egy belga történész és egy újságíró felkutatta a német diktátor még élő rokonait, és legnagyobb meglepetésükre a már ismerteken kívül 36 személyt találtak.

Cigarettacsikkek alapos elemzése Alsó-Ausztriában, használt papírszalvéta egy New York-i gyorsétteremben, és Franciaországból több mint 30 évvel ezelőtt küldött levelek - többek között ezen nyomok segítségével sikerült Marc Vermeerennek és Jean Paul Muldersnek felkutatnia Adolf Hitler még élő rokonait.

A két belga férfi (akik közül az egyik történész, a másik pedig újságíró) azt állítja, hogy sikerült felkutatniuk három, New York-ban élő testvért, akik Adolf Hitler apjának leszármazottai. A kutatópáros szerint a három férfi a Führer apjának, Aloisnak az ükunokája, és tudatosan nem nemzettek gyereket, így akadályozva meg, hogy Hitlernek további leszármazottja legyen.

A két férfi elárulta azt is, hogy a testvéreken kívül további 36, Ausztriában élő Hitler-leszármazottat fedeztek fel. Érdekesség, hogy mindegyikük az alpesi ország Waldviertel régiójában él, nem messze onnan, ahol a náci diktátor született.

Õk más neveket vettek fel, mint például Hietler, Hiedler vagy Hütler - hangsúlyozta Jean Paul Mulders.

A címlapról ajánljuk