eur:
395.7
usd:
369.04
bux:
0
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Baleset miatt útlezárás az M7-es autópályán

Tízen sérültek meg abban a balesetben, amely csütörtök hajnalban történt az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Hollád térségében - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

Koncz András tájékoztatása szerint a baleset fél négykor történt. A román kisbusz, amelyben tízen utaztak - feltehetően vendégmunkások -, átszakította a két forgalmi sávot elválasztó szalagkorlátot és a Budapest felé vezető pálya belső sávjában állt meg. A balesetben hárman súlyosan, heten könnyebben megsérültek. Õket a nagykanizsai és a marcali kórházba szállították.

Mint arról az ügyeletes beszámolt, két utast feszítővágóval kellett kiszabadítani. Ebben a marcali és keszthelyi tűzoltók segítettek. A második sérültet fél hatkor tudták átadni a mentőknek.

A baleset helyszínén a Nagykanizsa felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták az autópályát, a főváros felé vezető oldalon a leállósávban haladhatnak a járművek - közölte a szóvivő nem sokkal hat óra előtt.

Címlapról ajánljuk
EU-csúcs: körvonalazódik, kik lehetnek az uniós intézmények új vezetői

EU-csúcs: körvonalazódik, kik lehetnek az uniós intézmények új vezetői

Az Európai Unió állam- és kormányfőinek nem hivatalos munkavacsoráján nem született politikai megállapodás az uniós intézmények - az Európai Tanács, az Európai Bizottság - vezetőinek és a külügyi és biztonságpolitikai főképviselőnek a személyéről - tájékoztatott Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben kedd hajnalban. Mark Rutte beszámolt az Orbán Viktorral folytatott tárgyalásáról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×