eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Négy baleset az M7-esen - több kilométeres a dugó

Több mint tíz kilométeres a torlódás az M7-es autópályán a Balaton felé, a sor vége nagyjából a 27-es kilométerkőnél van - közölte az Útinform ügyeletese az MTI érdeklődésére szombat délelőtt.

Négy baleset lassítja a forgalmat az M7-esen szombat hajnalban és reggel. A Balaton felé a 18-as kilométernél a belső sávban három autó hajtott egymásnak, emiatt már Budapest határában lelassul a forgalom. Velence és Pákozd között három különböző balesetben összesen tíz jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán.

Fejér Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetek szinte egy időben, 8 óra után néhány perccel történtek. Németh-Kész Mónika beszámolt arról: a 45-ös kilométerkő után három kocsi ütközött össze. Két kilométerrel odébb öt autó ütközött össze, több kilométeres a torlódás. A harmadik baleset az 50-es kilométerkőnél történt, ott a sérült autó már a leállósávban van.

Még tart a műszaki mentés az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 183-as kilométernél, ahol péntek hajnalban két kamion ütközött össze. A Letenye felé vezető oldalon a külső sávban lehet közlekedni, Budapest irányába pedig csak a belső sáv járható.

Az Útinform közölte: tart a helyszínelés az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé, mert a 26-27 kilométernél kamionok ütköztek össze. Ott csak egy sáv járható, de az is nagyon lassan, a torlódás több kilométeres.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×