INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Eddig nem látott felvétel Michael Jacksonról

Infostart / InfoRádió
Eddig nem látott videofelvételt tett közzé a The Sun brit bulvárlap az egy hónapja elhunyt Michael Jacksonról. A több évvel ezelőtt készült felvételen a popsztár gyermekeivel játszik lánya, Paris születésnapján.

Azötperces, néhány évvel ezelőtt készült felvételelején Michael Jackson a gyermekeinek üzen, és arról beszél, hogy mit érhetnek el az életben. A popsztár legidősebb fiának, Prince-nak azt mondta, hogy kitartásra és magabiztosságra van szüksége.

"Tanuld meg, hogy bármit elérhetsz, amit a szíved akar. Rajtad múlik minden, bármit megtehetsz, amit akarsz, és én nagyon szeretlek" - mondta a kamerába Michael Jackson.

Ezt követően a The Lost Children című dalt énekelte el, és arra kérte a gyerekeket, hogy segítsenek neki. A popsztár ujjaival csettintve adta a ritmust.

A felvételeken látszik, hogy Michael Jackson mennyire élvezte a gyerekeivel való játékot, majd vicces táncmozdulatokkal szórakoztatja házi közönségét.

A videón hallatszik, ahogy lánya, Paris megköszöni a születésnapi tortát, és azt mondja Michael Jacksonnak, hogy a világ legjobb apukája.

A címlapról ajánljuk