eur:
394.08
usd:
365.23
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Beteg anyjának gyűjt a szüzességét áruló lány

Interneten árulja szüzességét egy 28 éves ecuadori nő, Evelyn Duenos, hogy súlyosan beteg anyjának megfelelő kezelést biztosíthasson.

A Spanyolországban élő nő első éjszakáját 15 ezer euró kezdte kínálni, de a hírek szerint van, aki több mint 2 millió eurót is fizetne azért, hogy együtt lehessen Evelyn Dueanosszal.

A nő hirdetésében kikötötte: csak orvosi igazolással rendelkező jelentkezőket vár, kötelező óvszert használni, csókokról szó sem lehet, és a helyszínt is ő maga választja meg. Evelyn hozzátette: orvosi papírokkal tudja igazolni, hogy valóban szűz.

A nő a befolyó összegből Alzheimer-kóros édesanyja kezelését kívánja biztosítani, valamint be akar iratkozni egy orvosi egyetemre.

Korábban több nő is az interneten árulta szüzességét, hogy pénzhez jusson. Egy román tinédzser mintegy 10 ezer euróért feküdt le egy 45 éves olasz üzletemberrel, így Evelyn most ennek az összegnek a sokszorosát zsebelheti be.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×