INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Sikeresen száll szembe a rákbeteg filmsztár a halálos kórral - képek

Infostart / InfoRádió
Bár év elején még arról cikkezett a sajtó, hogy Patrick Swayze már az élettől búcsúzik, a rákbeteg filmsztárról készült legújabb képek arról árulkodnak, hogy sikeresen harcol a betegséggel.

Tavasszal még alig lehetett ráismerni Patrick Swayze-re: a súlyosan rákbeteg sztár csontsoványra fogyott és a kemoterápiás kezelések következtében kihullott a haja.

A Dirty Dancing és a Ghost sztárjánál tavaly hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak, és állapota rohamosan romlott. Akkor azt mondta: nem harcol tovább a betegség ellen, és nem kezelteti magát tovább. Áprilisban már arról érkeztek a hírek, hogy sorra elköszönt családtagjaitól és barátaitól, mert az orvosai közölték: az áttétek megjelentek a májában is, és már nincs segítség.

A beteg színészről készült legújabb képek azonban arról árulkodnak, hogy Swayze még nem adta fel a harcot: betegségének előrehaladottsága ellenére jó néhány kiló szedett fel, és kecskeszakállat is növesztett. A márciusi fotókhoz képest - amelyeken törékeny és rettentő sovány volt - szembetűnő a pozitív változás.

Sokak szerint a váratlan javulás egy új módszernek köszönhető. Az úgynevezett CyberKnife (cyber kés) technológia ugyanis lehetővé teszi, hogy a rendkívül nehezen elérhető daganatos sejteket is besugározzák és elpusztítsák.

A címlapról ajánljuk