eur:
388.5
usd:
360.85
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A saját esküvőjén tartóztatták le a bűnözőt

Salt Lake megye első számú közellensége - így nevezték a utahi rendőrök azt a férfit, akit saját esküvőjén sikerült elcsípniük és letartóztatniuk.

Frank Paul Reyost már régóta a utahi rendőrség legkeresettebb bűnözőinek listáján szerepelt, amikor a hatóságnak végre sikerült elkapnia - akkor, amikor a férfi az esküvőjére sétált be egy bíróság épületébe.

A 27 éves férfi Salt Lake City területén garázdálkodott különböző bandákban, és korábban már többször le is tartóztatták rablásért, autólopásért.

A rendőrök ellenállás nélkül bilincselték meg a boldogító igent kimondani készülő bűnözőt, akit állítólag az épületben arctetoválásairól ismertek fel. Ez nem volt nehéz feladat, hiszen homlokán például egy pókhálót díszeleg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×