eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

South Parkban már unják a brit pacsirtát

A brit tehetségkutatóban feltűnt Susan Boyle népszerűségéről mindent elmond, hogy már a South Park egyik epizódjában is megemlítették. A 48 éves nőnek a Britain's Got a Talent című műsorban előadott dalát a YouTube videomegosztó portálon 11 nap alatt 93,5 millióan hallgatták meg.

Kétségtelenül világhírű lett Susan Boyle, aki egy brit tehetségkutatóban kivételes hangjával elkápráztatta a zsűrit és a közönséget is. A 48 éves molett nőről már a South Park népszerű amerikai rajzfilm legutóbbi részében megemlékeztek a sorozatra jellemző módon.

Az egyik szereplő testvére, Ike búcsúlevelet hagy szüleinek, ugyanis megszökik. Ebben azt írja: az iskolában mindenki idióta, és "ha még egyszer valaki elkezd beszélni Susan Boyle produkciójáról, akkor a számon keresztül hányom ki a heréimet".

A nyomorultak című musicalből választott dalt egyébként már összesen több mint százmillióan nézték meg a különböző videómegosztókon. Ez a szám pedig hamarosan emelkedhet, mert az ismeretlenségből előtört skót nő már az amerikai televíziós műsorok vendégeként is szerepel, népszerűsége az Egyesült Államokban is nő.

A munkanélküli nő egy templomban önkénteskedik, és két éve, amióta az édesanyja meghalt, a macskájával él együtt. Tizenkét éves kora óta énekel, de a gyász miatt már régóta nem állt közönség elé, ám most úgy érezte, meg kell ragadnia a műsor kínálta lehetőséget.

Tíz éve két dalt rögzített egy demofelvételen, amelyet csak szülővárosában, Blackburnben élő legközelebbi barátainak mutatott meg. A macskájával egyedül élő nő a Cry Me a River című blues balladát, valamint Roberta Flack 1973-as slágerét, a Killing Me Softly with His Songot énekelte fel.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×