eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Áruba bocsátotta apja a Gettómilliomos sztárját

Tagadja a Gettómilliomos egyik szereplőjének apja, hogy 200 ezer fontért el akarta adni lányát.

A News of the World című brit vasárnapi bulvárlap írt arról, hogy a kilencéves Rubina Ali apja pénzért akarta örökbe adni a lányt, hogy ne kelljen Mumbai nyomornegyedében felnőnie. A lap újságírói egy gazdag családnak adták ki magukat, akik meg akarták venni a gyereket. Az újság képeket is közölt arról, amint Rafik Kuresivel tárgyalnak egy szállodában.

A férfi ugyanakkor tagadta az állításokat, és azt mondta, egy filmszerepről egyeztetett egy gazdag férfival.

"Rafik nem értett teljesen mindent, amit mondtak neki, de boldog volt, hogy egy jól fizető munkáról tárgyalhatott a lánya számára. Nem igazak a vádak, hogy el akarta adni. Szereti őt és büszke rá" - mondta a család egy közeli ismerőse.

Az Oscar-díjjal jutalmazott filmben Rubina Ali a fiatal Latikát alakította, de a sikerek ellenére a lány nem keresett sok pénzt a szereppel. Apja szerint családja úgy él, ahogy az a filmben is látható.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×