eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Mel Gibsoné lesz Hollywood egyik legdrágább válása

Beadta a válópert Mel Gibson felesége. A 28 éves házasságból hét gyermek született, a válást pedig Mel Gibson 952 millió dolláros vagyonának a fele bánhatja.

Robyn Gibson a Los Angeles-i felsőbb bíróságon nyújtotta be válási keresetét, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A pár később közös közleményt adott ki, amelyben kérte a sajtót, hogy kímélje meg családjukat a zaklatástól.

Mel Gibson 2006. augusztus 26-án költözött el a családjától - egy hónappal és két nappal az után, hogy ittas vezetésért és antiszemita kijelentésekért letartóztatták. Hónapok óta jelenik meg a nyilvánosság előtt is egy fiatal orosz zenésszel, Okszanával, akivel az Edge of Darkness forgatásán ismerkedett meg.

A bulvárlapokban közölt felvételek szerint a sztár nem is titkolta, hogy a viszonyuk romantikus, és állítólag ő maga is beszélt arról, hogy a lány kedvéért áttér a zsidó vallásra, és feleségül veszi őt.

Mel és Robyn hét gyermeke közül hat már felnőtt, a hetedik kedden tölti be tizedik életévét.

Az 53 éves, ausztrál származású színész a kilencvenes években a világ egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett filmszínésze volt.

A William Wallace skót nemzeti hős történetét megörökítő Rettenthetetlen című 1995-ös filmjét két Oscar-díjjal is jutalmazták. A színész a 2004-ben bemutatott, sok vitát kiváltó A Passió című filmje, illetve 2006-os őrizetbe vétele óta kerülte a nyilvánosságot.

A kaliforniai törvények szerint Gibson 952 millió dolláros vagyonának a felét fogja megítélni a bíróság az asszonynak - így valószínűleg ez lesz Hollywood egyik legdrágább válása.

Címlapról ajánljuk

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×