eur:
387.69
usd:
357.02
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

A Facebookon üzent a feleségének, hogy elválik

A Facebook nevű közösségi portálon adta hírül egy brit férfi, hogy elválik feleségétől. A bejelentés meglepte a feleséget, hiszen ő nem tudott férje szándékáról.

A 39 éves Emma Brady elmondta: akkor szembesült azzal, hogy valójában már egy egyedülálló nő, amikor a barátai - akik olvasták az internetes közösségi oldalon a férfi nyilvánosan közzétett üzenetét - elkezdték telefonon hívogatni a történtek miatt.

Az üzenet mindössze ennyi volt: "Neil Brady befejezte a házasságát Emma Bradyvel".

A feleséget rendkívüli módon megviselte, hogy régi barátai így értesültek a kapcsolat megromlásáról. Mint mondta, az eset iróniája, hogy ha a férje megkérdezte volna tőle: beleegyezne-e a válásba, igent mondott volna.

Mikor az eset után ismét találkozott a férjével, megkérdezte tőle: van-e valamilyen mondanivalója. A férfi azonban egyszerűen csak ennyit mondott: nincs. A párnak egy egyéves gyermeke van.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×