eur:
388.47
usd:
360.55
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Bemászott egy férfi Knuthoz, hogy a maci ne legyen egyedül

Bemászott egy férfi a berlini állatkert kedvencéhez, Knuthoz, a látogató ugyanis úgy látta, hogy a jegesmedve nagyon egyedül érzi magát.

Knut szomorú volt és egyedül érezhette magát, egy férfi pedig úgy gondolta, társaságot szolgáltat neki - mondta a berlini rendőrség szóvivője. A különös látogató igen szerencsésnek érezheti magát, hogy nem történt semmi baja a ketrecben.

Az eset még hétfőn történt. A 37 éves látogató átmászott a kerítésen, és a maci kifutóját körbevevő vizesárokban landolt. Később figyelmen kívül hagyta az állatkerti gondozó utasítását arra vonatkozóan, hogy hagyja el a kifutót.

Összesen 20 percet volt a ketrecben, addig maradt ott, míg a helyszínre nem érkeztek a rendőrök. Ezután visszautasította az orvosi kezelést, pedig fennállt nála a kihűlés veszélye.

Knut, az árván maradt jegesmedve 2006 decemberében született. Mivel anyja nem gondozta, egy állatkerti alkalmazott nevelte fel. Amióta az állatkertben él, megkétszereződött a látogatók száma, a jegesmedve ugyanis mára az egész világon ismertté vált. Mindez sok bevételt is hoz a parknak, amely DVD-ktől kezdve a plüssállatokig sok termék értékesítését építi Knutra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×