eur:
385.9
usd:
355.33
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

Előre megrágott ceruzákat dobnak piacra - nézze meg!

Úgy akarja a diákokat az órán való összpontosításra kényszeríteni egy cég, hogy előre megrágott ceruzákat dob a piacra.

Egy brit cég úgy akarja rávenni az iskolásokat, hogy az órán az anyagra koncentráljanak, hogy előre megrágott ceruzákat dobnak piacra.

A Concentrate-nél elmondták: ez olcsó és hatásos módja lehet arra biztatni a fiatalokat, hogy a feladatra figyeljenek.

A ceruzák segítenek a diákoknak, hogy rádöbbenjenek, miért nem tudnak az órán koncentrálni, mivel a cég szerint a megcsócsált ceruza a gondolkodásra bátorítja őket.

"Tudjuk, hogy bolondságnak tűnik, de ez tényleg az összpontosításra, a dolgok végiggondolására serkentheti a gyereket" - mondja a vállalat főnöke, Mark Champkins.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×