eur:
404.67
usd:
374.17
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Milliókat fizethet a Bon Jovi a kínos eset után

Több mint 81 millió forintnak megfelelő, azaz 250 ezer fontos kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság a Bon Jovit, mert az egyik nagy-britanniai koncerten az együttes stábjának egyik tagja áthajtott az egyik nézőn egy golfautóval, és ezzel súlyos sérüléseket okozott a nőnek.

Sally Allen lábtörést, valamint ínszalagszakadást szenvedett, emellett belső sérüléseket is szerzett 2006-ban, a Milton Keynes stadionjában tartott koncerten. A 37 éves asszony azóta nem képes dolgozni.

A nő egy kordonnal elkülönített részen foglalt helyet, amikor is tűz ütött ki a VIP szektorban. Ekkor az amerikai banda testőreinek egyike, Kevin McConnell hajtott ki a stábnak fenntartott területről, miközben trágár szavak kíséretében azt üvöltötte: "nem érdekel a maga baja, tűnjön az utamból". Azt is hozzátette: "nem tudja, ki vagyok? Nem tud megállítani."

A hölgy majdnem egy hetet töltött kórházban, miután a kiskocsi áthajtott a lábán. Mint mondta, belső sérülése miatt tönkrement a szexuális élete és depresszióban is szenved. Az események utóhatásaként elhagyta a férje és majdnem elveszítette a házát is.

A hölgy, aki korábban évente 30 ezer fontot, azaz majdnem 10 millió forintnak megfelelő összeget keresett, belátható időn belül nem képes munkába állni.

Az elkövető, aki az eset után igen gyorsan elhagyta az országot, így a brit rendőrök nem tudták felkutatni, már nem erősíti Bon Jovi stábját. Az Oxfordi Megyei Bíróság azonban kimondta: az együttes is számon kérhető az esetért, mivel nem állították meg az ámokfutót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×