eur:
389.19
usd:
362.01
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

"Szexmániás vagyok. Imádok adni és kapni"

Közhírré tette szexmániáját a férje ellen gyilkosságot megkísérlő Kate Knight. Saját bevallása szerint hiányzik neki a szex, és a börtönben is várja a jelentkezőket.

Igaza volt a Sun című angol bulvárlapnak, amikor szexmániásnak nevezte Kate Knightot, akit harminc évre ítéltek, mivel fagyállóval mérgezte meg férjét - ezt maga az elkövető erősítette meg a lapnak küldött levelében.

A 29 éves nő a börtönben is társ után sóvárog, levelében azt is részletezi, mit szeretne csinálni az illetővel. Jelöltje is van, a glasgowi börtönben csalás miatt ülő James.

"Szex, nos, igen - a Sun jól írta. Szexmániás vagyok. Imádom a szexet. De ki nem? Szeretek adni és kapni. Amint a jó öreg Martini-reklám mondja, akármikor, akárhol" - fogalmazott a levélben. Hozzátette: a börtönben hiányzik neki a testi érintkezés, nemcsak a szex, hanem a csókok is.

"Kezdetnek szükségem van egy férfi ölelésére, van jelentkező?" - tette fel a kérdést.

Kate Knight azt is kifejtette, hogy orgiákban szeretne részt venni, és szívesen elindítaná saját szexhonlapját.

Mindemellett kemény szemrehányásokkal illette férje, a 38 éves Lee Knight szüleit, mert fia, a kilencéves Jack teljesen elhanyagolja őt. A fiú saját maga döntött így, miután elmagyarázták neki, hogy anyja szörnyű tette miatt vált apja rokkanttá.

Lee Knight megvakult, megsüketült és lebénult a gyilkossági kísérlet következtében. A férfin a múlt hónapban életmentő műtétet hajtottak végre, ennek keretében megkapta bátyja egyik veséjét is.

Lee Knight egyébként úgy fogalmazott feleségével kapcsolatban: "Beteges, amit csinál. Megrohadhat a pokolban".

Beavatta a szomszédot is

Kate Knight 2005-ben tetemes banki kölcsönt és jelzáloghitelt vett fel, így a nagy-britanniai Moretonban élő család teljesen eladósodott. A munkanélküli nő az anyagi gondokat azzal akarta megoldani, hogy meggyilkolja férjét, Lee Knightot, de az esetet balesetnek tünteti fel, így hozzájut az 50 ezer fontos (17 millió forintos) életbiztosításához.

Az asszony fagyállót tett férje italába. Tervébe beavatta egyik szomszédját is. Miután Lee Knight megitta a borba csepegtetett mérgező etilén-glikolt, hirtelen rosszul lett, és szokatlan fájdalmat érzett végtagjaiban. Egyik nap hányni kezdett a munkahelyén, ezért gyorsan kórházba szállították, ahol kiderült, hogy vesebetegségtől lett rosszul, de annak okát nem tudták megfejteni.

A 37 éves férfi majdnem meghalt a kórházban, de sikerült életben tartani az intenzív osztályon. A férfi a mérgezéstől súlyos agy- és vesekárosodást szenvedett, valamint megsüketült és megvakult.

Ezt követően felesége boldogan újságolta szomszédjának, hogy a terv működött, mert a vizsgálatok nem mutatták ki a mérgező anyagot. Egy alaposabb vizsgálat után aztán kiderült, hogy etilén-glikollal mérgezték meg Lee Knightot, és a nyomok elvezettek feleségéhez, akit őrizetbe vettek.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedden nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×