eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

"Mint egy rémálom, olyan ez a szörnyű tragédia"

Példátlan összefogás indult az ausztráliai Tasmániában, miután a sziget egyik focicsapatának fiatal kapitánya nyakát törte a társaival való birkózás közben. A 24 éves férfit egy gerincsérülésekre szakosodott kórházban kezelik.

Nyakát törte egy ausztrál fociklub csapatkapitánya, miközben csapattársaival birkózott szombaton. A játékost a gerincsérülésekre szakosodott melbourne-i Austin kórház intenzív osztályán ápolják.

Hogy meg tudják operálni a 24 éves Brent Webstert, a sebészeknek meg kell várniuk, hogy a sérülés miatt keletkezett daganat visszahúzódjon.

A baleset sokkolta a csapatot - jelentette ki az eset után a csapat, a Claremont Magpies edzője.

"Mint egy rémálom, olyan ez a szörnyű tragédia. Hihetetlen ugyanakkor, mennyi támogatást kaptunk a történtek után. Szeretném megköszönni mindenkinek a klub nevében. Csodálatos, hogy ilyenkor mindenki félreteszi a személyes ellentéteket" - fogalmazott Ben Atkins.

Brent Webster 2003. óta a Magpies csapatkapitánya. Az edző mellett ő volt a csapat motorja, nagymértékben neki köszönhető, hogy a klub feljutott a tasmániai regionális ligába, és ott jól szerepelt az előző két évben.

Eddig 2100 ausztrál dollárt (mintegy 290 ezer forint) gyűjtöttek össze a család megsegítésére.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×