eur:
388.57
usd:
361.22
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Kékre váltott Cristiano Ronaldo

Felbosszanthatja a Manchester United szurkolóit Cristiano Ronaldo azzal, hogy kék, azaz a városi rivális City együttesének színére festett autót vett.

Az új szezonhoz új kocsi dukál, ezért a portugál futballista egy újabb luxusautóval bővítette járműparkját. Cristiano Ronaldo vadonatúj Bentley-je azonban meglepő módon kék, vagyis a városi rivális City és a szintén nagy ellenfél Chelsea színében pompázik, nem pedig vörösben, ami a United színe.

A szurkolók különösen amiatt nem örülhetnek a színválasztásnak, hogy a Manchester City új tulajdonosai megkörnyékezték a szélsőt, és akár 134 millió fontot is kifizetnének érte.

Az új autóval immár három luxuskocsi áll a sztárfocista garázsában: egy 340 ezer fontért vett Rolls Royce és a 140 ezer fontba került, ezüst színű, lenyitható tetejű Bentley is Ronaldo rendelkezésére áll.

Utóbbi autóra egyébként a portugál szélső 150 ezer fontért szerezte meg a CR7-es rendszámot, amely rövidítés már a védjegyévé vált - vagyis a rendszám drágább volt, mint maga az autó.

"Cristianónál kifejlődött a CR7-mánia, ennek a rövidítésnek mindenen rajta kell lennie, így az autókon is. Évek óta szerette volna ezt a rendszámtáblát, és végül megszerezte" - mondta egy ismerőse.

Hogy Cristiano Ronaldo számára mennyire fontos a 7-es szám, azt mutatja, házában a medence falára csempékből kirakatta ezt a számot, még az egyik asztala is 7-es alakú.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai kilátásokat illeti, kitarthat a tegnapi optimizmus az előjelek szerint, a vezető európai részvényindexek kisebb emelkedéssel indíthatják a napot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×