eur:
389.16
usd:
361.38
bux:
68431.13
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Véletlenül elsült a kommandós fegyvere - megsérült a gyanúsított

Az Inforádió értesülése szerint elfogták az esztergomi polgármester házának és autójának felgyújtásával gyanúsított személyeket. Az egyik feltételezett elkövető az elfogás közben megsérült, mivel az egyik kommandós véletlenül meghúzta a csőre töltött hangtompítós fegyverét.

A Készenléti Rendőrség kommandósai kedd délután Dunaharasztiban fogták el az esztergomi polgármester autójának és házának felgyújtásával gyanúsított fiatalembert.

A feltételezett elkövetőt körbe fogták a kommandósok amikor autójával elindult a város felé. Az InfoRádió úgy tudja, hogy az egyik bevetési egység az elkövető autója mellett állt meg, azonban az egyik rendőr hirtelen lefékezte az autót, a mellette ülő kommandós pedig véletlenül meghúzta a csőre töltött hangtompítós fegyverét.

A lövedék a gyanúsított arcán okozott könnyebb sérüléseket. Az ügyészség még vizsgálja az esetet. Információink szerint a Dunaharasztiban elfogott férfi gyanúsítható a rongálással. A fiatalembernek társai is voltak. Õket is elfogták a nyomozók.

Azt azonban, nem tudni hogy pontosan miért gyújtották fel még április elején az esztergomi polgármester kocsiját és épülő házát. A Nemzeti Nyomozó iroda ugyanos csütörtökön tart sajtótájékoztatót az ügyben.

A bűncselekmény elkövetése után az esztergomi polgármester az InfoRádiónak azt mondta : valaki hivatali tevékenysége miatt gyújtotta fel az autóját és házát. De a gyújtogatás okairól hivatalos információk egyelőre nincsenek.

Meggyes Tamás autóját és épülő házát április elején gyújtották fel. A családi ház oltásakor a tűzoltók a helyszínen 8-10 benzines kannát találtak. A kár több millió forint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×