eur:
389.33
usd:
361.51
bux:
68403.17
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Sültkrumpli-diétán van a 18 hónapos kislány

Még csak 18 hónapos, de sültkrumpli-imádatának köszönhetően egy átlagos 4 éves gyerek súlyát nyomja. Az angol baba édesanyja szerint kislánya teljesen rendben fejlődik.

Courtney Boswell nem átlagos 18 hónapos kislány, mivel testsúlya meghaladja a 22 kilogrammot is - ennyit nyom egy  normális testsúlyú négyéves gyerek.

A kislány édesanyja szerint gyereke teljesen rendben fejlődik, és hiába próbálja meggyőzni a kis Angelát, hogy egyen egészségesebb ételt is, a sült krumplin kívül gyakorlatilag nem eszik mást.

A 33 éves anya azzal magyarázza lánya különös ízlését, hogy terhessége közben nagyon sok sült krumplit evett csokoládéöntettel - szerinte Angela ezért imádja ennyire a nem túl egészséges ételt, amiből egy adagot 10 perc alatt képes felfalni.

Egyáltalán nem aggódom, mert szerintem jól lesz, ha majd felnő - mondta a négygyerekes anya, aki úgy véli: kislánya kinövi a gyerekháját, és mivel a családban senkinek sincs súlyproblémája, nem aggódik az étrendje miatt.

Angela, ha a sült krumplin kívül hajlandó mást enni, akkor hasonlóan "egészséges" ételek szerepelnek a menüjén: csokoládé, burgonyaszirom, gabonapehely, kóla.

Szakértők szerint a kislány már 18 hónaposan is krónikusan elhízott, a családnak pedig orvosi segítséget kéne kérnie. Az étrendjében szereplő ennivalók nem tartalmaznak elég vitamint és ásványi anyagot, így nagy esély van arra, hogy súlyosan megbetegszik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×