eur:
388.47
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Pazar ünnepséget szervezett, hogy a mennybe jusson

Egy gazdag indiai özvegyasszony 100 ezer embernek adott kétnapos vacsorát, azt remélve, hogy ez kielégíti az isteneket, akik kinyitják neki a mennyek kapuját.

37 ezer 500 dollár, vagyis csaknem 6 millió forint - ennyit költött Phuljharia Kunwarm, egy idős indiai nő arra az ünnepségre, amit azért szervezett, hogy halála után a mennyországba jusson.

A kelet-indiai Bihar tartományban élő nő kétnapos vacsorájára a közeli városokból és falvakból érkeztek a vendégek, majdnem 100 ezren. A helyiek elmondása szerint a 80 éves özvegy azért volt ilyen bőkezű, mert nincs kire hagynia hatalmas vagyonát, és így akarja megnyerni az isteneket, hogy nyissák ki neki a mennyország kapuját.

Az idős hölgynek nincsenek rokonai és barátai, ezért aggódott, hogy halála után majd senki nem fog a tiszteletére vacsorát rendezni - állította egy helyi, aki részt vett a kétnapos pazar ünnepségen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×