eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Sztárfocista a gyanúsított a kábítószerbotrányban?

Több, az angol bajnokságban játszó focista, és köztük egy ismert játékos is érintett lehet egy kábítószerbotrányban.

A brit rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy kábítószerkereskedő-hálózat után, amelyben több, Premiershipben szereplő labdarúgó is érintett lehet. A több szervezet által indított, összehangolt és titkos nyomozás eredményeként hamarosan kikérdezhetnek egy híres futballistát, aki maga is használja a kokaint, valamint kereskedik is vele.

"Egy, a focista társadalmon belül működő droghálózatot tartunk szemmel. Olyan megalapozott információink vannak, hogy egy élvonalbeli futballista osztja szét a kokaint" - mondta egy rendőrségi forrás.

A gyanúsított nevét nem hozták nyilvánosságra, de annyi kiderült, a játékos csak akkor hajlandó másik együtteshez szerződni, ha ott is talál "beszállítót".

"Csak azért, mert hírességek, és sok pénzt keresnek, még nem érinthetetlenek" - tette hozzá a rendőrségi munkatárs.

Korábban több futballistáról derült ki, hogy kábítószert használt pályafutása alatt. A QPR és a Crystal Palace korábbi játékosa, Mark Dennis, az egykoron az Arsenalban szereplő Paul Merson, illetve a Chelsea-ben is megfordult Adrian Mutu sem vetette meg a drogokat.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×