eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

"Mi Istenben, a bátorságban és a fegyverekben hiszünk"

Lőfegyvert adnak minden új kocsihoz ajándékba egy Egyesült Államokbeli autókereskedésben. A vásárló ugyan választhatja az ingyen üzemanyagot is, a legtöbben mégis inkább pisztolyt visznek haza.

Nem cédélejátszót vagy klímaberendezést adnak az újonnan vásárolt autókhoz egy Missouri állambeli autókereskedésben: a vevő választhat, hogy - miután megvizsgálták alkalmasságát - egy pisztolyt visz haza, vagy üzemanyagot kér ajándékba 250 dollár értékben.

Az akcióval május végéig élhetnek azok, akik a Butler városban működő Max Motorsnál vesznek új vagy használt autót.

A legtöbben eddig a pisztolyt választották - mondta a cég vezetője, Walter Moore, majd hozzátette: ha tanácsot kérnek tőle abban, milyen fegyvert kérjenek, ő a félautomatát javasolja.

A férfi elmondta: tudja, hogy az akció egyeseket megdöbbent majd, de nyilván nem a butlerieket, akik mindössze 100 kilométerre élnek Kansas Citytől.

"Idelenn mi mind Istenben, a bátorságban és a fegyverekben hiszünk" - jelentette ki a Max Motors vezetője.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×