eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Gázolás a metróban: meghalt a sérült férfi

Elhunyt az a férfi, akit súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, miután elgázolta a hármas metró kedd este az Újpest-központ megállóban - mondták el az Árpád kórház traumatológiai osztályán késő este.

Súlyos, életveszélyes az állapotban szállították kórházba azt a férfit, akit elgázolt a hármas metró kedd este az Újpest-központ megállóban - tájékoztatta korábban a BKV fődiszpécsere az MTI-t. A sérült életét a kórházban nem tudták megmenteni.

Mezei László fődiszpécser korábban elmondta, a férfi a metrószerelvények megfordítására használt kihúzóból egy, az állomásra érkező szerelvény elé esett, a mentők az Árpád kórház traumatológiai osztályára szállították.

A baleset miatt a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Dózsa György úti megálló között közlekedik, onnan Újpest-központig pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×