eur:
399.4
usd:
363.8
bux:
74306.62
2024. október 8. kedd Koppány

Megölte menyasszonyát, mert nem viselte a jegygyűrűt

Nagy-Britanniában életfogytiglani börtönre ítélték azt a vak férfit, aki megölte menyasszonyát, amiért az nem viselte a jegygyűrűjét.

Bryan Monaghan egy vita során megölte menyasszonyát, egy kétgyermekes anyát, amiért az nem viselte a férfitól kapott jegygyűrűt. A vak férfi a bírósági eljárás során elmondta, hogy a veszekedés során nagyon ideges lett. Felkapott egy kést, és leszúrta az asszonyt.

Az 55 éves férfit egy nappal az eset után tartóztatták le, miután felhívta fiát és elmondta neki az esetet. A gyilkosságot követően egyébként írt egy levelet is az asszony két gyermekének és a saját fiának is.

Az eset másnapján menyasszonya autójába ült és elhajtott, ám egy útszéli oszlopnak ütközött. A sors iróniája, hogy éppen a menyasszonya volt férje talált rá, aki hazavitte, ám a ház előtt kitette, így nem jött rá a gyilkosságra. A férfi ezután felhívta a fiát, és elmondta neki mit tett.

Bryan Monaghan, aki fehér bottal és sötét szemüvegben jelent meg a tárgyaláson, az ítélethirdetéskor összeomlott.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Strasbourgban: az EU-nak változnia kell - cikkünk frissül

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell" - cikkünk frissül

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Tartson velünk, cikkünk folyamatosan frissül!

Amerika egy hónap múlva választ: országosan Kamala Harris vezet, de Donald Trumpé a fontosabb részsiker

Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa szerint idén is hatalmas jelentősége lehet a nyolc úgynevezett csatatérállamnak, mivel hibahatáron belül vezet a demokrata vagy épp a republikánus elnökjelölt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×