eur:
401.88
usd:
365.83
bux:
0
2024. október 8. kedd Koppány

Az igazi Garfield Olaszországban él - nézze meg!

Orazi szereti a tejfölt, de a süteményt is. Mindennek meg lett az eredménye. A vörös színű kandúr mára 16 kilósra hízott, és akkora a feje, hogy nem fér be egy macskakosárba.

Az állat pontosan annyit nyom, mint egy kétéves gyermek: 16 kilót. Több, mint ötször olyan súlyos, mint egy átlagos macska.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mindez a gazdi kényeztetésének köszönhető-e, vagy a cicus orvosi eset. A kandúr mindenesetre pont úgy néz ki, mint a szintén elhízott képregényfigura, Garfield.

Ha látni akarja az elhízott cicust, kattintson ide.

Az Olaszországban élő zöldszemű macska és gazdája, Laura Santarelli mindenesetre már nem kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe, az ugyanis megszüntette a hatalmas állatok versengését, megelőzve ezzel azt, hogy a dicsőségre vágyó gazdák így hizlalják túl állataikat.

Amíg azonban létezett a cím, azt egy Egyesült Államokban élő cicus kapta, amely 18,5 kilót nyomott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Az OECD átfogó nyugdíjreform-csomagot írt Magyarország számára, összhangban a helyreállítási EU-források egyik céljával, ám a kormányzat úgy nyilatkozott, hogy nem terveznek reformot. Az elmúlt napokban célkeresztbe került, hogy ha már nem lesz átfogó reform, legalább a Nők40-en változtasson a kormány - amely egyébként része az OECD anyagának is -, most azonban az is kiderült, hogy ezen a téren sem lesz módosítás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×