eur:
393.04
usd:
366.24
bux:
66865.68
2024. április 26. péntek Ervin

Megszólalt a családi tragédia szemtanúja

Először tett vallomást nyilvánosan egy brit nő, aki látta, hogyan taszította halálba fiát és ugrott ki lányával a karjában egy férfi másfél évvel ezelőtt egy krétai szálloda erkélyéről.

Sarah Davidson látta, amint John Hogan kilökte hatéves fiát a szálloda erkélyéről, majd kétéves lányával a karjában maga is kiugrott.

Az apa és a lánya túlélte a tragédiát, Miának "csak" a karja tört el, a kislányt azonban pszichés problémákkal kell kezelni, mivel az eset óta nem tudja feldolgozni a történteket, rémálmok gyötrik.

A szemtanút - annak ellenére, hogy látta a történteket - nem hallgatta meg a görög bíróság, amely egy hónappal ezelőtt felmentette a férfit, a bíró szerint ugyanis John Hogan nem beszámítható. Az apát azóta egy görögországi pszichiátriai intézetben kezelik.

Az esetet Nagy-Britanniában, Bristolban is vizsgálják, ahol megszólalt a brit szemtanú. Sarah Davidson a szálloda előtt állt családjával a buszra várva, nyaralásuk utolsó napján.

Az asszony így hallotta, hogyan ordibált a férfi. Azt nem értette, pontosan mit mondott az apa, beszámolója szerint azonban a kiabálás félelmetes volt. A beszámoló szerint a hang olyan volt, mint egy mániákusé.

A férfi a szobában feleségével, Natashával veszekedett. A család azért utazott Krétára, hogy a házaspár eldöntse, együtt folytatják-e az életüket. Az asszony éppen a bőröndjét pakolta, hogy másnap reggel korán hazaindulhasson, amikor a férje ráüvöltött, mondván: még pakolni sem tud.

Natasha elfordult, aztán amikor újra a férjére és gyermekeire pillantott volna, azok már nem voltak ott, kizuhantak az erkélyen.

A szemtanú látta a két gyermeket az erkélyen, mint mondta, mozdulatlanul álltak ott. Majd megjelent egy férfi is. Abban a pillanatban még nem tudta eldönteni, hogy a férfi lökte-e ki a gyermeket vagy csak nem érte el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×