eur:
394.6
usd:
371.02
bux:
66548.24
2024. április 16. kedd Csongor

Bíróság előtt a zsaroló lesifotós

Bíróság előtt kell felelnie több személy megzsarolásáért Fabrizio Coronának, Olaszország leghíresebb lesifotósának. Az első tárgyalást május 15-re tűzték ki.

Fabrizio Corona előszeretettel készített kompromittáló fotókat, sőt, maga is megszervezte több esetben a kényes helyzetet azzal, hogy prostituáltakat kért fel pénzért híres személyek "elcsábítására", és az eseteket megörökítette.

Így került hálójába például több neves futballista, köztük Adriano, az Inter, David Trezeguet, a Juventus és Francesco Totti, a Roma sztárja. Az általuk Coronának kifizetett összegek esetenként akár több ezer euróra rúgtak.

Lapo Elkanntól, Giovanni Agnelli néhai FIAT-tulajdonos unokájától viszont hiába próbált 200 ezer eurót kicsikarni Corona annak fejében, hogy nem hozza nyilvánosságra interjúját azzal a transzvesztitával, aki a férfi társaságában volt, amikor Elkann egy állítólag kokainnal fűszerezett éjszaka után rosszul lett.

A Barbara Berlusconinak, a volt olasz miniszterelnök lányának illuminált állapotát tanúsító fotóját már 20 ezer euróért odaadta volna apjának - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

A zsaroló paparazzo egyáltalán nem ijedt meg az ellene indított eljárástól, sőt. "Hála a bírónak, egy rakás pénzt fogok keresni, mert Olaszországban a bíróságok ismertséget adnak az embernek. Szeretném látni, amint a bíróság előtt felvonulnak az engem rágalmazó hírességet. Már most kezdhetnek reszketni, mert elmondok mindent, amit eddig elhallgattam" - mondta Corona.

A lesifotós rovásán azonban egy másik büntetendő cselekmény is van: rajtakapták, amikor egy benzinkútnál hamis bankjeggyel akart fizetni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×