eur:
389.41
usd:
361.54
bux:
68381.53
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"A gyerek tehet arról, hogy a kutya az arcába mart"

Kétéves kisfiát hibáztatja az az ausztrál anya, akinek kutyája megmarta a gyereket. A nő szerint az ebet a kis Noah hergelte, ezért nincs mit csodálkozni azon, hogy az arcába kapott.

A kétéves Noah Newboldot a család ötvenkilós kutyája, egy mastiff-staffordshire keverék támadta meg hétfőn. A szuka a gyerek arcának bal felébe harapott, a kicsi szeme azonban szerencsére nem sérült.

A támadás ellenére a gyerek anyja kijelentette: nem válik meg a kutyától, Cassey-től, hiszen az családtag, és különben is, azért kapott Noah arcába, mert a kisfiú a fülét ráncigálta.

"Az emberek azt mondják, le kellene lőnöm a kutyát, ám amennyire a fiamat szeretem, annyira mélyen hiszem, hogy Noah idegesítette fel. Szeretem a kutyát, tagja a családunknak" - mondta Alicia Cottier.

"Általában, amikor Cassey megunja a játékot, csak otthagyja Noaht, ez alkalommal azonban odakapott és megharapta az arcát - tette hozzá az édesanya, aki továbbra is állítja: sose volt gondja a kutyával, és biztos benne, hogy a gyerek tehet arról, ami történt.

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy az arca tele van a Cassey fogai okozta mély sebekkel és vágásokkal, a kis Noah sem bánja, hogy a kutya velük marad. "Szeretem Cassey-t" - jelentette ki a kétéves.

Az anya annak ellenére sem gondolta meg magát, hogy a kiérkező mentők azt mondták neki: Noah a legszerencsésebb kisfiú, hiszen a kutya sokkal komolyabb sérüléseket is okozhatott volna neki.

A család házához a rendőrség is kiszállt, eljárás azonban nem indult, mivel abban az esetben, ha az áldozattal egy háztartásban élő kutya a támadó, a gazda dönthet arról, hogy mi történjen az állattal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Miért jönnek Magyarországra a külföldi dolgozók, ha Nyugat-Európában sokkal többet keresnének?

Miért jönnek Magyarországra a külföldi dolgozók, ha Nyugat-Európában sokkal többet keresnének?

Az ukrán dolgozók az oroszok elleni háború óta csak „átutazók”, döntő többségében az ázsiai munkaerőre álltak át a magyar cégek, ha külföldiekben gondolkodnak. Óriásit ugrott a fülöp-szigeteki munkavállalók száma, de továbbra is nagy számban hoznak be vietnámi, legújabban pedig kirgiz dolgozókat. Bár az átlag ázsiai dolgozó számára jobb a bérszínvonal Magyarországon az otthoni lehetőségeihez képest, azért a nyugat-európai fizetésekkel még nem tudják felvenni a versenyt a legnagyobb itthoni cégek sem. Cikkünkből az is kiderül, mi a titka annak, hogy sok dolgozó mégis Magyarországot választja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×