eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A kitárulkozó Britney Spears és Paris Hilton - az év internetes égései X.

Itt az év vége, ami hagyományosan a különböző összegző összeállítások ideje is. A brit The Daily Telegraph segítségével mi is visszatekintünk az év legkínosabb internetes pillanataira. Ha kínos pillanatokról beszélünk, aligha mehetünk el szó nélkül Britney Spears és Paris Hilton, illetve az általuk képviselt jelenség mellett.

Britney Spearsben és Paris Hiltonban a többi mellett az a közös, hogy az elmúlt egy évben elsősorban botrányaikkal és nem teljesítményükkel hívták fel magukra a figyelmet, bár előbbinek azért megjelent egy lemeze is.

Felsorolni is hosszú lenne, hogy mi mindennel adtak témát a fent említett hölgyek (és társaik, mint például Lindsay Lohan színésznő és az év második felében az egyébként nagyon tehetséges Amy Winehouse énekesnő) a bulvársajtónak.

Volt itt minden: botrányos válás (Britney Spears), börtönbüntetés (Paris Hilton), kábítószeres botrányok (Amy Winehouse), szex az elvonókúrán (Lindsay Lohan), kivillantott intim testrészek és még sorolhatnánk.

Talán nem véletlen, hogy amikor december elején a New York Daily News amerikai napilap megválasztotta a legbutább hírességeket, akkor a "kiemelkedően tudománytalan" lista élére a színésznő Lindsay Lohan került, elsősorban rossz filmes döntései, a törvénytelen tettek és a férfiakkal kapcsolatos rossz ízlése miatt.

Britney Spears ráadásul egy novemberi interjúban azt mondta: nem csupán ő a hibás az elmúlt hónapok történéseiért, azért, hogy elveszítette két gyermeke felügyeleti jogát, a bíróság kábítószertesztekre ítélte és többször is szembekerült a törvénnyel.

Az énekesnő egy reggeli rádiós műsorban kitárulkozva elsősorban az embereket okolta a róla kialakult képért.

"Az emberek azt mondhatnak és tehetnek, ami az eszükbe jut. Nagyon szomorú, hogy az emberek...hogy a világ milyen kegyetlen tud lenni. De végül az a fontos, hogy a szíved mélyén tud, megteszed, ami tőled telik" - mondta Britney Spears.

A 26 éves énekesnő állítja, minden ellenkező híreszteléssel szemben legjobb tudása szerint próbálja meg felnevelni két fiát, Seant és Jaydent.

Jövőre kiderül...

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×