eur:
388.69
usd:
361.72
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Vesztegetés gyanújával őrizetbe vették a sztárénekesnőt

Kedd este őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték Amy Winehouse-t. A botrányairól elhíresült énekesnő a gyanú szerint megvesztegetett egy férfit.

Több mint két órán át tartott Amy Winehouse rendőrségi kihallgatása kedden. Az énekesnő meglehetősen feszült volt a kihallgatás előtt, dührohamban tört ki, csak pszichiáterek és ügyvédek tudták lenyugtatni.

Amy Winehouse-t férje, Blake Fielder-Civil ügyével összefüggésben hallgatták ki.

A sztárénekesnő férje a vádak szerint egy társával együtt bántalmazott egy férfit tavaly júniusban, ám később egy jelentős összeggel megpróbálta megvesztegetni az áldozatot, hogy vonja vissza az ellenük tett feljelentést, és hagyja el az országot.

A gyanú szerint Amy Winehouse 200 ezer fontot (70 millió forintot) ajánlott fel a feljelentőnek, aki állítólag meg is ígérte, hogy ejti a vádakat.

A rendőrség szóvivője annyit közölt, hogy őrizetbe vettek egy 24 éves nőt egy kelet-londoni kapitányságon az igazságszolgáltatás megtévesztésével kapcsolatos ügy nyomozásával összeefüggésben, majd szabadlábra helyezték.

A sztártól ujjlenyomatot és DNS-mintát is vettek a rendőrségen.

Az énekesnő szóvivője szerint Amy Winehouse önként jelentkezett a kapitányságon egy előre megbeszélt időpontban.

"Valóban őrizetbe vették, de ez az általános gyakorlat, ha valakit kihallgat a rendőrség. Nem emeltek ellene vádat, és szabadon távozhatott" - tette hozzá.

Blake Fielder-Civil továbbra is őrizetben marad az ügy tárgyalásáig.

A házaspárt októberben már egy éjszakára őrizetbe vették egy norvégiai koncert után kábítószerbirtoklás gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.

Élőben a BL-elődöntő: Real Madrid–Bayern München 2-1

A Borussia Dortmund már a június elsejei döntő résztvevője, ma este eldől, ki lesz az ellenfele. A második félidőben a Bayern szerzett vezetést, de ezután felpörgött a Real Madrid, volt visszavont gól, VAR-vizsgálatok, a mérkőzés vége előtt kicsivel pedig már figyelmeztetni kellett a szurkolókat, szinte az egész stadion felállt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×