eur:
388.87
usd:
361.96
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Drogot kevert a fasírtjába, hogy megvédje férjét a haláltól

Visszaperelné állását egy amerikai férfi, aki korábban a New York-i rendőrség terrorelhárítási részlegénél dolgozott. Anthony Chiofalót azért rúgták ki, mert drogot találtak a szervezetében. A férfi állítja, hogy nem használ kábítószert, azt felesége keverte a fasírtjába.

Pert indított elvesztett állása visszaszerzésére Anthony Chiofalo, akit 2005-ben, huszonkét évnyi szolgálat után bocsátottak el a New York-i rendőrségtől, mert fennakadt egy drogteszten.

Az ügy vizsgálatakor Anthony Chiofalo felesége azt vallotta: ő keverte a férjének készített fasírtokba a kábítószert.

Az asszony azt remélte, ha a teszt kimutatja férje szervezetében a drogot, akkor a férfit nyugdíjazzák.

"Azt akartam, hogy legyen velem, és segítsen felnevelni a fiunkat" - mondta a nő, aki attól tartott, hogy párját megölik szolgálat közben.

A rendőrség nem hitt a nőnek, holott ő és férje is hajlandó volt alávetni magát a hazugságvizsgálatnak, amelynek során mindketten elmesélték, hogyan került a marihuána a férfi szervezetébe, még 2005 júniusában.

A marihuánáról Anthony Chiofalo elmondta: azért tartott otthon belőle felesége, mert az segített enyhíteni krónikus hátfájdalmait.

Bár az ügyet vizsgáló bíró azt javasolta a rendőr feletteseinek, hogy engedjék tovább dolgozni őt, mégis kirúgták.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×