eur:
388.6
usd:
360.9
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Angelina Jolie minden idők legszexisebb sztárja

Angelina Jolie-t választották az empireonline.com olvasói minden idők legszexisebb színészének. Az amerikai színésznő párja, Brad Pitt a 7. lett. Bár a szavazásnál nem volt kitétel, hogy aktív színészt kell választani, az első tízbe csak a jelenkor sztárjai fértek be.

Újabb sikert aratott Angelina Jolie, akit az empireonline.com 20 ezer voksolója minden idők legszexisebb mozisztárjának választott. Az amerikai színésznő (akinek élete párja, Brad Pitt a 7.) Natalie Portmant előzte meg.

A lista harmadik helyén a jelenlegi James Bond, Daniel Craig található, aki így kollégái közül megelőzi az ötödik Johnny Deppet és a már említett Brad Pittet is.

A legjobb tízbe a férfiak közül rajtuk kívül befért még Gerard Butler is, akinek felbukkanása az empireonline.com szerkesztői szerint azt jelenti, hogy a rajongók hajlamosak visszatérni a múlt macsó sztárjaihoz.

Ha már a múltnál tartunk: miután nem volt megkötés, hogy csak kortárs színészre lehet szavazni, így a 100-as listára felkerült Marylin Monroe (14.), Clark Gable (50.), Rita Hayworth (59.) és Lauren Bacall (71.) is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×