eur:
388.6
usd:
359.81
bux:
68107.41
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Képriport a budapesti halálos balesetről

Halálos közlekedési baleset történt Budapesten a Nagyvárad tér közelében. Péntek hajnal két óra körül egy személygépkocsi egy 23 éves veszprémi férfit gázolt el - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Halálos gázolás történt pénteken hajnalban, két óra körül Budapesten,

a Nagyvárad tér közelében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy, a Nagyvárad tér irányából a Népliget irányába tartó személygépkocsi az Üllői úton eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy 23 éves veszprémi férfit.

A férfi a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Befolyásolhatja a mai kereskedést, hogy ma délután érkezik az amerikai munkanélküliség legfontosabb mutatója, hiszen a munkanélküliség bármilyen irányba történő elmozdulása óriási jelentőséggel bír. Ami pedig a tőzsdei mozgásokat illeti, Európában mérsékelt emelkedés látszik a mai kereskedésben és a határidős indexek állása alapján az USA-ban is pozitív felütéssel indulhat a nap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×