eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Hatalmas mennyiségű sört loptak

Egy szemfüles tolvaj 450 hordó sört lopott el a Guinness dublini gyárából. Az üzemet csaknem 64 ezer eurós veszteség érte ezzel.

Több mint 36 ezer egységnyi sört keres a rendőrség, a britek és az írek mértékegységes szerint, azaz pintben számolva ennyi tűnt el szerdán a Guinnes sörgyár dublini üzeméből.

Az elmondások szerint egy férfi egy teherautóval behajtott a gyár területére, és elvitt egy pótkocsit, amin 180 hordó Guinness, 180 hordó Budweiser és 90 hordó Carlsberg volt.

A rendőrök becslése szerint ezt a mennyiséget nagyjából 64 ezer euróért, azaz mintegy 16,5 millió forintnak megfelelő összegért lehetett volna értékesíteni, de elképzelhető, hogy a gyárt ennél is nagyobb veszteség érte, a sörárak ugyanis karácsony előtt emelkedni szoktak Írországban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×