eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Utolsó turnéjára indul Celine Dion?

Alighanem utolsó világkörüli turnéjára indul Celine Dion. A kanadai énekesnő döntését azzal indokolta, hogy a jövőben inkább anyai szerepére koncentrálna.

Megunta a koncertezést és az azzal járó zaklatott életmódot Celine Dion. Az énekesnő ezért úgy döntött, hogy most induló világkörüli turnéja lesz az utolsó, mert a jövőben inkább a családjára koncentrálna.

Az énekesnőnek már van egy kisfia, a hatéves Rene Charlies, ám szeretne még egy gyermeket.

A gyermekvállalással azonban Celine Dionnak várnia kell a február 14-én induló, 100 koncertből álló, 85 várost érintő turnéja 2009 januári végéig.

"Ha most születne egy gyermekem, soha többet nem kelnék útra" - nyilatkozta az énekesnő.

Drága magánfellépések


Egy felmérés szerint a legnagyobb sztárok is hajlandóak születésnapi partikon fellépni, igaz, alaposan megkérik az árát.

A lista élén - talán némi meglepetésre - az Eagles együttes áll: az öregedő rockerek nyolcmillió dollárt kasszíroztak, amikor 2003-ban, New Yorkban egy privát partin elénekelték a Hotel California című örökzöld slágerüket.

A második a Rolling Stones, amely hétmilliót kapott az egyórás fellépésért a texasi milliárdos, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben, Las Vegasban.

Celine Dionnak jutott a harmadik hely: az énekesnő évente két-három alkalommal is fellép magánrendezvényeken. Az ára: 5 millió dollár.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

A vadonatúj földi obszervatórium számos előnye közt az egyik, hogy ezerszer olcsóbb volt a James Webb űrteleszkópnál, és az sem elhanyagolható, hogy ha elromlik, oda lehet menni megjavítani - fogalmazott Kiss László csillagász, akadémikus az InfoRádióban, bemutatva a TAO-t. Megjegyezte: persze azt ne gondolja senki, hogy a kutatók az Atacamába fognak járni, távolról, az interneten, kamerákon megy szinte minden.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×