eur:
397.04
usd:
355.58
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A felakasztott kislány édesanyja: "Egész életemben gyászolni fogom"

Két, kutyát sétáltató férfi fedezte fel az erdőben annak a lánynak a holttestét, aki még három hete tűnt el otthonról egy családi vitát követően. A 15 éves Rosemary Edwards felakasztotta magát.

Tragédiába torkollott egy családi vita Nagy-Britanniában. A 15 éves Rosemary Edwards és szülei azon vesztek össze még szeptember 4.-én, hogy a lányt kirúgták arról a munkahelyről, ahol részmunkaidősként dolgozott. A lovaglást imádó lányt szülei eltiltották kedvenc hobbijától, mondván: hazudott nekik az okokról.

A lány feldúltan rohant fel a szobájába, ám a szülei semmi rosszra nem gyanakodtak egészen addig, amíg másnap reggel fel nem fedezték, hogy nem aludt otthon. Aznap kezdődött volna az iskola.

Rosemary azonban ehelyett tíz mérföldre az otthonától, egy erdőben úgy döntött, véget vet az életének és felakasztotta magát.

"Mindannyian teljesen összetörtünk. Aznap este a vita után jó éjszakát kívántam neki és arra kértem, öleljen meg. Visszautasított, de adtam neki egy puszit. Bárcsak megmondtam volna neki, mennyire szeretem" - mondta az édesapa.

"Lehetetlen elhinni, hogy annyira rosszul érezte volna magát, hogy úgy érezte volna, nincs értelme az életének" - tette hozzá David Edwards.

"Egész életemben gyászolni fogom imádott lányomat. Halott és én nem tudom miért, miként más sem. Az emberek mindig felelőst és okokat keresnek, de előfordul, hogy senki sem hibázik, és néha nincs válasz a kérdésekre" - mondta a láthatóan zavart édesanya.

A lány szeptemberi eltűnése után a rendőrség hatalmas erőket mozgósított megtalálása érdekében, földön, vízen és levegőben egyaránt keresték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×