eur:
396.96
usd:
355.94
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Ismét börtönbe kerülhet Mike Tyson

Akár négy év börtönt is kaphat Mike Tyson, aki bűnösnek vallotta magát kábítószer használatában. Minden idők egyik legjobb nehézsúlyú bokszolójának autóját tavaly állították meg egy arizonai éjszakai klubtól nem messze.

Bűnösnek vallotta magát egy hétfői bírósági tárgyaláson Mike Tyson, akit azzal vádolnak, hogy kábítószer hatása alatt vezetett az arizonai Scottsdale-ben található Pussycat Lounge-tól nem messze.

A volt nehézsúlyú világbajnokot még tavaly kapcsolták le a rendőrök, miközben autója műszerfaláról fehér port szippantott fel, beszéde pedig felettébb zavaros volt.

A volt világbajnok zsebében és az autóban kokainos zacskókat találtak a rendőrök.

A döntés várhatóan november 19-én születik meg, ekkor Mike Tyson akár négy év három hónap börtönbüntetést is kaphat.

Az egykori világbajnokot 1992-ben ítélték el Desiree Washington szépségkirálynő megerőszakolása miatt. Mike Tyson akkor három évet töltött le büntetéséből.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bemutatta Joe Biden elnöknek és Kamala Harris alelnöknek új győzelmi tervét. Az amerikai elnök bejelentette, hogy Ukrajna megkapja a háború egyik legnagyobb, 8 milliárd dolláros fegyvercsomagját, benne JSOW szárnyas bombákkal. Tegnap elesett Ukrainszk a donyecki fronton, ma pedig Marinivka. Közben Vuhledárba is betörtek az orosz katonák. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×