eur:
388.74
usd:
361.78
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Britney Spears diktálná a divatot, de nem sikerül neki

Britney Spears az elmúlt hetekben mindent megtesz azért, hogy elhitesse a nyilvánossággal: élete visszatért a régi kerékvágásba, és készen áll popkarrierjének folytatására. Ám mostani nyilvános megjelenésein nem ez látszik rajta.

Britney Spearst mindig is az egyik legrosszabbul öltözött hírességnek titulálták a divatlapok. A 26 éves kétgyermekes anyának semmit sem javult az ízlése, azután sem, hogy házassága zátonyra futott, ő pedig egy elvonókúrán végezte.

Újabban lila és ciklámen színekben pompázó szoknyákat hord, de nem úgy mint mások. A "divatdiktátor" hónaljig húzza fel a ruhadarabot, gondolván, szoknya helyett egy könnyű nyári ruhát vásárolt.

Az utóbbi időben pedig a bulvárlapok fotóinak tanúsága szerint nem tud elszakadni a kalapoktól. Azok közül is a férfiasabb fazonokat választja ki: gyakran lehet baseball-sapkában vagy szalmából font sheriff-kalapban látni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2023 ősze óta kap fegyvereket Észak-Koreától, köztük számos rakétatípust is. A fegyverek hatékonyságával kapcsolatban azonban súlyos aggályok merülnek fel a bevetések alkalmával – írja az Ukrajinszka Pravda. Május 8-án az orosz erők tömeges légitámadást hajtottak végre Ukrajna több régiójában. A célpontok között stratégiai fontosságú létesítmények voltak, melyek közül többet is találat érhetett. Az ukrán légvédelem összesen 59 ellenséges eszközt semmisített meg - írta a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×